Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Potřebné přísady:
  • bylinky podle chuti
  • olivový olej
  • tvořítka na led
Postup přípravy:
  1. Bylinky zamražené v olivové oleji
  2. Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Bazalka a pár informací o této bylině

Bazalka a pár informací o této bylině

Obrázek Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Obrázek Pečená zeleninka s batáty by Romča

Pečená zeleninka s batáty by Romča

Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Obrázek Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Obrázek Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

TOPlist