píďák.cz
Menu
Hledat
Sdílet
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, recepty
zpět
Hlavní jídla
Polévky
Moučníky, dezerty, dorty
Pečivo
Ostatní
Vánoční cukroví
Vegetariánské a veganské
zpět
Vegetariánské
Veganské
Raw
Tipy kam s dětmi
zpět
Tipy - Akce, Slevy, Zdarma
zpět
Akce
Slevy
Zdarma
Dětské koutky, herny a hřiště
Výlety a zajímavá místa
zpět
Hrady, zámky a památky
Pikniková místa
Zábavné parky - areály
Muzea, skanzeny a výstavy
Planetária a hvězdárny
Tipy na výlety
Kam za zvířátky
zpět
Zoo a minizoo
Akvária a terária
Alternativní školky
Kurzy a kroužky
Sportovní aktivity
zpět
Dopravní hřiště
Motokáry a čtyřkolky
Lanová centra
Horostěny
Cvičení pro maminky
Venkovní fitparky
Adrenalinové aktivity
Minigolf
Ubytování
zpět
Kempy
Penziony a hotely
Chaty a chalupy
Kavárny a restaurace
Mateřská centra
Aquaparky a koupaliště
Nové
zpět
Nové tipy
Nové recepty
Přidat
Hledat
Sdílet
Vaření, pečení, recepty
Vegetariánské a veganské
Vegetariánské
Tip jak uchovat čerstvé bylinky
Potřebné přísady:
bylinky podle chuti
olivový olej
tvořítka na led
Postup přípravy:
Bylinky zamražené v olivové oleji
Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu
viz odkaz
Web
www.facebook.com
Zobrazit hodnocení (2)
Mohlo by se Vám líbit
Cuketový gulášek
Zobrazit detail Cuketový gulášek
Falafel s jogurtovou omáčkou - vegetariánský karbanátek
Zobrazit detail Falafel s jogurtovou omáčkou - vegetariánský karbanátek
Řízečky z kedluben
Zobrazit detail Řízečky z kedluben
Horké ovoce
Zobrazit detail Horké ovoce
Zapékaný karfiol
Zobrazit detail Zapékaný karfiol
Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem
Zobrazit detail Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem
Vynikající karamelizované fíky
Zobrazit detail Vynikající karamelizované fíky
Pečené batáty s mrkví
Zobrazit detail Pečené batáty s mrkví
Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra
Zobrazit detail Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra
Pomazánky z červené řepy
Zobrazit detail Pomazánky z červené řepy
Kapustový nákyp by Romča
Zobrazit detail Kapustový nákyp by Romča
Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča
Zobrazit detail Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča