Hledat
Filters

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Potřebné přísady:
  • bylinky podle chuti
  • olivový olej
  • tvořítka na led
Postup přípravy:
  1. Bylinky zamražené v olivové oleji
  2. Oblíbené čerstvé bylinky (česnek,…) nasekáme a naplníme do tvořítka na led. Zalijeme olivovým olejem a necháme zmrznout. Bylinky tak zůstanou krásně čerstvé a v případě potřeby stačí vyndat kostku z mrazáku a hodit na pánev.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

4.258
Zobrazit detail Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko
Obrázek Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Zobrazit detail Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou
Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

32
Zobrazit detail Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze
Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

41
Zobrazit detail Zapečený plněný lilek od Markétky
Obrázek Pečená zeleninka s batáty by Romča

Pečená zeleninka s batáty by Romča

41
Zobrazit detail Pečená zeleninka s batáty by Romča
Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

21
Zobrazit detail Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra
Obrázek Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Zobrazit detail Zapečené papriky s tofu a jáhlami
TOPlist