Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Rafaelo

Potřebné přísady:
  • 1 plechovka Salka
  • 2 delissy (kokosové)
  • cca 150-250 g strouhaného kokosu
  • celé mandle
Postup přípravy:
  1. Do mísy nastrouháme na hrubo oplatky, přidáme salko a kokos. Kokos vsypávejte postupně a zamíchávejte do směsi tak dlouho dokud nedosáhnete požadované konzistence, ktterá by měla být taková akorát- musí držet tvar ale nedrolit se. Na lžičku nabereme směs, vložíme mandli, zabalíme a vytvarujeme kuličku. Na závěr obalíme v kokosu. Chuťově k nerozeznání od kupovaného. :)
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rybízový koláč s vlašskými ořechy

Rybízový koláč s vlašskými ořechy

Obrázek Bílkové řezy s vaječňákem

Bílkové řezy s vaječňákem

Obrázek Strouhaný jablkovo-tvarohový koláč

Strouhaný jablkovo-tvarohový koláč

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Sušenky Hello kitty z lineckého těsta

Sušenky Hello kitty z lineckého těsta

Obrázek Linecké kroužky plněné piškotovým těstem

Linecké kroužky plněné piškotovým těstem

Obrázek Bábovka kolibřík - Hummingbird bundt cake

Bábovka kolibřík - Hummingbird bundt cake

TOPlist