Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Sojový segedín - vegan

Potřebné přísady:
  • sojové kostky
  • zeleninový bujon bez glutamátu
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • červená paprika
  • nové koření
  • bobkový list
  • hl. mouka na zahuštění
  • sojová smetana
  • provamel zelí
Postup přípravy:
  1. Sojové kostky uvaříme se zeleninovým bujonem bez glutamátu a vymačkáme z nich vývar, který si schováme. Do hrnce hodíme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme opéct do zlatova, na to hodíme sojové kostky.
  2. Orestujeme a dochutíme solí, pepřem, červenou paprikou. Dále přidáme zelí, bobkový list a nové koření. Zalijeme vývarem, který jsme si schovali. Podusíme a zahustíme moukou rozmíchanou v sojové smetaně.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Obrázek Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Obrázek Čoládové muffiny s andskou soľou

Čoládové muffiny s andskou soľou

TOPlist