Hledat
Filters

Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Potřebné přísady:
  • sádlo
  • vepřový bůček
  • uzené maso
  • cibule
  • voda
  • zelí bílé
  • 3 lžičky sladké papriky
  • půl lžičky pálivé papriky
  • půl lžičky pepře
  • 2 lžičky soli
  • bobkový list
  • 3 kuličky nového koření
  • jíška
  • 0,2l smetany
Postup přípravy:
  1. Přímo v nádobě osmahnu na kousku domácího sádla vepřový bůček a kousky uzeného spolu s cibulí do zatažení a barvičky. Přidám vodu, zelí i s vodou, 3 lžičky sladké papriky, půl lžičky pálivé papriky, půl lžičky pepře, 2 lžičky soli, list z bobku a 3 kuldy Nového koření. Loudám 2h HIGH. Pak přidám rozředěnou jíšku a loudám 1h HIGH. Půl hoďky před koncem zaliji 0,2l smetany … a čekám na šťastný konec! Zdobím čímkoli. V mém případku kapie, pažitka a medvědí česnek. Je to fakt mňááám.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Luxusní křenová omáčka za pár minut

Luxusní křenová omáčka za pár minut

42
Zobrazit detail Luxusní křenová omáčka za pár minut
Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Zobrazit detail Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě
Obrázek Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

Zobrazit detail Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem
TOPlist