Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Potřebné přísady:
  • 1ks cibule
  • pancetta nebo slanina - podle chuti
  • 1 kelímek smetana na vaření
  • 2 ks vejce
  • sůl
  • pepř
  • 100-150g strouhaný parmazán
  • makarony
Postup přípravy:
  1. Cibulku nakrájíme nadrobno, stejně tak na kostičky pancettu a dáme na suchou rozpálení pánev. Smažíme do zlatova, přidáme dva kusu vejce a restujeme až jsou vejce hotova. Přidáme smetanu a nakonec parmazán. Osolíme a opepříme podle chuti. Makatonu uvaříme podle návodu, par lžic scezené vody dáme do omáčky. Makatony smícháme s omáčkou a podáváme.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Obrázek Vepřové medailonky s americkými brambory

Vepřové medailonky s americkými brambory

Obrázek Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

Králík na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky

Obrázek Masové kuličky v rajské omáčce

Masové kuličky v rajské omáčce

Obrázek Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

TOPlist