Hledat
Filters

Obedový šalátik

Potřebné přísady:
  • 1 cviklu (červenú repu)
  • špenát
-150g hliva 
-1 ks jablko
-kokosový olej
-kokosový nektár
-himalájska soľ
-olivový olej
-balzamico
Postup přípravy:
  1. cviklu uvarte vo vode(stačí 1h)
  2. nakrájajte hlivu a jablko
  3. na kokosovom oleji orestujte uvarenú a nakrájanú cvikľu, jablko a hlivu.
  4. osoľte podľa chuti
  5. zmiešajte so špenátom
  6. ochuťte nektárom, olejom a balzamicom podľa chuti
  7. Výborné, rýchle (repu sme uvarili deň predtým),farebné a sýte.
  8. Dobré žrútstvo
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Zobrazit detail Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan
Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

4.54
Zobrazit detail Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší
Obrázek Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Zobrazit detail Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra
Obrázek Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

42
Zobrazit detail Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom
Obrázek Čoládové muffiny s andskou soľou

Čoládové muffiny s andskou soľou

Zobrazit detail Čoládové muffiny s andskou soľou
Obrázek Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Zobrazit detail Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto
TOPlist