Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Propadlá buchta

Potřebné přísady:
  • 3 vejce
  • 2 hrnky (250 ml) polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1 hrnek vlažné vody
  • 1/2 hrnku oleje
  • 3 lžíce kakaa (i víc)
  • 1 prášek do pečiva

Na náplň:

  • 2 tvarohy (BOHATE STAČÍ JEDEN.)
  • 2 žloutky
  • 1 vanilínový cukr
  • 1/2 sáčku vanilkového pudinku
  • cukr dle chuti
  • trochu mléka
Postup přípravy:
  1. Nejdříve smícháme suché přísady na těsto, přidáme vejce, vodu a olej. Hotové těsto vlijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech.
  2. Vše na náplň také smícháme (lze ředit mlékem) a lžící tvarujeme na těsto. Pečeme na 150°C asi 30 minut.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

Obrázek Panna cotta s jahodovou omáčkou

Panna cotta s jahodovou omáčkou

Obrázek Koláčik s croasantem podle pana Petra

Koláčik s croasantem podle pana Petra

Obrázek Jablečné řezy s kokosem a smetanou

Jablečné řezy s kokosem a smetanou

Obrázek Křehké sádlové koláčky - recept z roku 1936

Křehké sádlové koláčky - recept z roku 1936

Obrázek Kynutý koláč se švestkami a tvarohem

Kynutý koláč se švestkami a tvarohem

TOPlist