Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Tempeh na žampionech podle De LI

Potřebné přísady:
  • jeden bio neochucený tempeh
  • shoya
  • vetší cibule
  • olej
  • 8 ks žampióny
  • Rasa koření -(koriandr, mletý kmín a hořčičné semínko)
  • pepř
  • sůl
  • rýžové nudle
  • sojová smetana
Postup přípravy:
  1. Tempeh nakrájíme na kostičky přidáme shoya a jednu vvětší cibuli na kostičky, trošku oleje a necháme hodinu odležet v chladu.
  2. Směs osmažíme zprudka na pánvi a přidáme žampiony a trochu rasa koření. Podlijeme vodou a dusíme. Nakonec přidáme sojovou smetanu, osolíme a opepříme. Podáváme s rýžovými nudlemi.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Indická krémová polévka (vegan)

Indická krémová polévka (vegan)

Obrázek Omáčka z cizrny alá svíčková

Omáčka z cizrny alá svíčková

Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Obrázek Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

Jablková ovsená kaša aj pre najmenších

Obrázek Čoládové muffiny s andskou soľou

Čoládové muffiny s andskou soľou

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

TOPlist