Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Tempeh na žampionech podle De LI

Potřebné přísady:
  • jeden bio neochucený tempeh
  • shoya
  • vetší cibule
  • olej
  • 8 ks žampióny
  • Rasa koření -(koriandr, mletý kmín a hořčičné semínko)
  • pepř
  • sůl
  • rýžové nudle
  • sojová smetana
Postup přípravy:
  1. Tempeh nakrájíme na kostičky přidáme shoya a jednu vvětší cibuli na kostičky, trošku oleje a necháme hodinu odležet v chladu.
  2. Směs osmažíme zprudka na pánvi a přidáme žampiony a trochu rasa koření. Podlijeme vodou a dusíme. Nakonec přidáme sojovou smetanu, osolíme a opepříme. Podáváme s rýžovými nudlemi.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Obrázek Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Obrázek Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

TOPlist