Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Zelňáky

Potřebné přísady:
  • 2 balíčky vymačkaného kyselého zelí
  • rozehřáté sádlo
  • trochu soli
  • špetka pepře a kmínu
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Vymačkané kyselé zelí smícháme trochou soli, pepře a kmínu a zasypeme hladkou moukou. Přidáme rozehřáté sádlo. Těsto musí být lepivé. Potom namočenýma rukama děláme placičky na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct dokud placky nejsou zlatavé.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Obrázek Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Obrázek Pravá italská pizza pro každého

Pravá italská pizza pro každého

Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

TOPlist