Hledat

Duhový park - Třebovle

Zobrazit místo
GPS: 50.0286858,14.9635023
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Pro mě naprosto super výlet!
5
Pro mě naprosto super výlet! Dcera se tam vyřádila a to je skoro nemožné ji utahat :-) A navíc jsme byli celý den na čerstvém vzduchu a já navíc mohla v klidu pracovat jelikož je tam všude free wifi a popíjet si super Ice cofee hezky ve stínu u stolečku s výhledem na to moje torpédo :-D A navíc i místní personál se mi tam o ni hezky postaral :-) A ani jsem tam nenechala tolik peněz jako v jiných zábavních parcích. Takže za mě 5 hvězdiček :-)

|Datum: 11:41 20.3.2018

neodpovídající
2
Souhlasím s předchozími příspěvky, že prostředí i atrakce absolutně neodpovídají ceně vstupného. Dneska jsou jiné možnosti pro děti a není důvod jet sem znova.

|Datum: 08:11 3.8.2016

Duhový park nic moc
1
Za ty prachy naprostá slabota, úkoly jak na vesnické pouti,zabaví se hlavně menší děti. Viděli jsme, prozkoumali jsme a příště raději jinam.

|Datum: 14:49 7.7.2016

Duhový park už ne
1
Vzhledem k propagaci jsme očekávali park typu Mirakulum. Byli jsme hodně zklamaní úrovní parku. Atrakce jak na pionýrském táboře, házení kroužků nebo chytání plastových rybiček v nádrži těžko zaujmou někoho jiného než nejmenší děti. A takových podobných jednoduchých atrakcí tam bylo 90%. Služby jak za krále klacka. Rozhodně bychom se sem už nikdy nevrátili.

|Datum: 07:56 30.5.2016

Krásný zážitkový den
5
Celý den jsme lítali po super atrakcích, a na VIP dráze a celé jsme si to moc užili :)

|Datum: 18:16 30.6.2016

super!!!
5
u nás je jasný, že se vrátíme :)

|Datum: 17:39 25.6.2017

Vylepšené služby
5
Vylepšili a neustále vylepšujeme naše služby, proto se nemusíte bát negativních recenzi, které nám pomáhají lépe porozumět tomu co naši návštěvníci chtějí a očekávají. Od začátku první sezony utekli dlouhé 4 roky a za tu dobu se toho u nás v Duhovém parku změnilo k lepšímu opravdu moc. Přijďte se sami přesvědčit. Těšíme se na Vás. S pozdravem za tým Duhového parku Josef Paldus ml.

|Datum: 16:47 22.3.2018

Tereza
1
Nelibilo se mi prostředí. Park je jen v nazvu, cele se to nachazi uprostred pole, bez stínu a kvůli suchu se všude prášilo. K dispozici jsou jen toi toi a bez teple vody. Atrakce byly vetsinou jen prumerne a ve vsech stanech se jich vetsina opakovala. Opravdu zajímavých jich bylo jen několik.

|Datum: 14:26 28.4.2016

podprůměr
1
Za nadprůměrné peníze podprůměrná zábava. Je plno jiných lepších parků pro děti.

|Datum: 08:30 2.5.2016

přístě už ne
2
Ideální pro nenáročné, ale drahé.... Já nedoporučuji. Atrakce špinavé, na to, že nedávno se otevřela nová sezóna. Na zemi odpadky, papírky, kelímky - a to už od rána. Odpadky i na atrakcích. Navíc spousta náčiní k plnění úkolů rozbitá. Toalety ok, až na to, že nebyl toaletní papír. Za tolik peněz bych čekala, že se o park budou starat lépe. Vrcholem bylo malování na obličej za 80,-. Dost nepovedený obrázek. Barva vůbec nezasychala, bylo to celé mastné a lepivé, asi po 20 minutách měl syn černou barvu všude rozmazanou, včetně trička, kraťasů, umazal tím trampolínu, bráchovi kočárek. Po reklamaci a dohadování nám byly peníze s kyselým obličejem vráceny. A teď budu doufat, že se to vypere:-/ Jeinou výhodou bylo, že dětí bylo málo. Cca 20 aut na parkovišti. Jenže už chápu proč. Příště radši do Mirakula nebo podobných parků.

|Datum: 11:29 26.7.2016

Duhový park - hodnocení
1
Nápad možná dobrý, ale provedení hodně nepovedené. Fakt trapas toto vydávat za zážitkový areál. Vzhledem k slabému charakteru atrakcí absolutně nechápu výši vstupného. Už bychom sem nešli.

|Datum: 09:07 13.5.2016

krásně strávený den
5
doporučuji

|Datum: 08:37 11.7.2017

TOPlist