Hledat

Farmapark Soběhrdy

Zobrazit místo
GPS: 49.8232347,14.742021
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Rok zmen
5
Tento rok jsme se nestqcili divit,jake zmeny se zde staly. Je to snad uplne jiny areal, nez jsme navstivili pred dvema lety, uplne super pr celou rodinnu s detmi .vypustite zver a mate klid a kdyz chcete, uzijete si se svymi ratolestmi na tubingu a odnesli jsme si take skvele zazitky s krmeni zvirat! Doporucuje rodina Skrivankova!

|Datum: 17:58 21.6.2018

Super pro rodiny
5
Super

|Datum: 09:43 18.7.2017

spokojenost
5
areál neustále vylepšují, ceny se snížili, kvalita roste, jezdíme pravidelně

|Datum: 13:50 3.10.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 6 Sdílení: 5 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2016 11:38 zde <<<

|Datum: 22:33 28.2.2016

nespokojenost salmonela
1
Pokud se rozhodnete park navštívit, tak radši nafasujte řízky z domova, hlavně tam nic nejíst nepít nebo si odvezete několikatýdenní peripetii se salmonelou. Několik desítek dětí ze dvou školek, které se nakazily v týdenních lhůtách je toho důkazem.

|Datum: 08:43 6.6.2016

Návštěva Farmaparku
5
Návštěva se protáhla z plánovaných 4hodin na celý den. Bylo to super a dětem se tu moc líbilo. Určitě přijedem znovu :)

|Datum: 15:55 20.7.2017

Pocity z návštěvy
5
Po přečtení některých recenzí jsme váhali. Nakonec to byl úžasný zážitek, děti krmili zviřátka, skotačili na atrakcích.Je vidět, že do parku hodně investují, za naší návštěvy zde stavěli hned 3 nové obrovské vodní atrakce. Za nás určitě palec nahoru! Doporučujeme

|Datum: 11:47 20.7.2017

Za hodně peněz málo muziky
1
Velké zklamání. Po dvou letech kromě vnitřního hřiště, kde jste si připadali jako v kravíně díky množství much, žádné velké změny. Vstupné drahé a skoro žádná zvířata. Všechno navíc se platí. Za 3 jízdy na tubingu 100,- a navíc je to nedodělané a nebezpečné. K jídlu párky nebo v horní restauraci řízek s kaší a salátem za 180,-. A mouchy opět i v jídle a pití. Nedoporučuji. Jako rodina tam necháte klidně přes 1500,-, ani nebudete vědět za co.

|Datum: 15:21 28.7.2017

zklamani
2
Pro nás byla návštěva velké zklamání.Za plné vstupné jsme nemohli téměř nikam.Většina herních prvků byla zakryta fólií nebo byla za páskou,kde byl zákaz vstupu.Občerstvení se skladalo z parku a opekanych burtu.Jinak vybehy i zviratka super,i když na ne koukáte z dalky.V budoucnu bude park určitě stát za návštěvu,teď ho bohužel strčí do kapsy kazda Zoo.

|Datum: 05:45 16.7.2016

TOPlist