Hledat

Pohádková říše Fábula

Zobrazit místo
GPS: 49.2993361,15.0770139
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Skvělý zážitek
5
Moc se nám s dětmi líbilo. Určitě se za čertem a vodníkem zase přijedeme podívat.

|Datum: 12:36 19.7.2016

Výlet
5
Z Pohadkove rise jsme byli ohromne nadseni. Velky zazitek jak pro deti, tak i pro dospele. Velmi krasny interier cele Pohadkove rise. Krasna cukrarna a mila obsluha jak v cukrarne, tak i v dilnickach. V hostinci velmi dobre jidlo. Za nas 5/5 hvezdicek.

|Datum: 10:19 28.7.2016

Velmi pěkné
5
Jsme čtyřčlenná rodina a do Fábuly jsme se vypravili se spolkem dobrovolných hasičů. To, co jsme viděli nás hodně překvapilo. Děti jsou nadšené z pohádkové cesty. Nemáme rádi velké areály, kde děti nemohou nic tvořit, řešit úkoly, zkrátka používat hlavu. Fábula děti nutí řešit úkoly při cestě za pohádkovým pokladem. Ještě musím hodně pochválit únikovou hru. Zjistili jsme, že se musíme hodně snažit, abychom se dostali ven:-) Doporučuji za rodinu Pokorných.

|Datum: 09:19 23.3.2018

Super
5
Spousta atrakcí, na celý den. Bavilo nás sklepení a unikovka nejvíc

|Datum: 12:43 6.3.2019

Super!
5
Celá rodina si výlet báječně užila!

|Datum: 13:13 15.3.2016

Super zážitek pro děti i dospělé
5
Parádní den pro děti i dospělé, určitě doporučujeme. Byli jsme s 2,5letým synem, ale určitě pojedeme znovu na nějakou akci :-)

|Datum: 19:21 30.3.2014

Super zážitek!
5
Celá rodina jsme se úžasně bavili :) Děkujeme za originální zábavu

|Datum: 11:49 13.5.2016

super zabava
5
Moc jsme si to tu užili a doporučuji všem

|Datum: 12:01 19.7.2016

pohadkova rise fabula
5
Pohadkova riše krasny zažitek :) i pro nejmenši .....krasne prostory dilnicek;cukrarny;hospudky u loupežnika :) ale tez pohadkova cesta s lidskymi pohadkovymi bytostmi .urcite doporucuji

|Datum: 12:59 7.8.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.3.2014 21:15 zde <<<

|Datum: 20:09 19.3.2015

Super!!
5
Děkujeme za úžasný zážitek! Dětem se nejvíc líbilo pohádkové sklepení a nám rodičům zase obří společenské hry. Určitě se k vám znovu podíváme :)

|Datum: 12:55 25.5.2016

Perfektní zážitek
5
Pohádková cesta byla úžasná, z tvořivých dílen jsme děti nemohli dostat a v restauraci zakořenil zase manžel, takže doporučuji všem.

|Datum: 19:36 25.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.9.2013 11:35 zde <<<

|Datum: 20:09 19.3.2015

TOPlist