Hledat

10 receptů na Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 114 Sdílení: 127 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.6.2015 10:29 zde <<<

|Datum: 08:14 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 51 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 21:20 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 15 Sdílení: 5 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.11.2014 18:11 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 51 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 21:20 zde <<<

|Datum: 12:53 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 113 Sdílení: 74 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 18:58 zde <<<

|Datum: 12:53 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 10 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 19:10 zde <<<

|Datum: 12:53 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 135 Sdílení: 162 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.7.2015 12:30 zde <<<

|Datum: 14:56 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 7 Sdílení: 7 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.1.2016 16:39 zde <<<

|Datum: 18:30 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 10 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 19:10 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 14 Sdílení: 7 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.12.2014 15:04 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 85 Sdílení: 84 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.12.2014 14:55 zde <<<

|Datum: 11:50 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 113 Sdílení: 74 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.10.2014 18:58 zde <<<

|Datum: 14:56 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 215 Sdílení: 412 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.1.2016 16:23 zde <<<

|Datum: 18:30 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 85 Sdílení: 87 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.12.2014 14:55 zde <<<

|Datum: 12:53 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 105 Sdílení: 132 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.9.2015 18:59 zde <<<

|Datum: 10:28 1.11.2015

Super
5
Ovocné domácí šťávy jsou pro tělo opravdu prospěšné. Díky za recept

|Datum: 17:57 28.10.2014

TOPlist