Hledat

Ananasová kolečka v listovém těstě - superrychlé

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Parádní
5
je to opravdu moc dobré a co hlavně tedy superrychlé. Pro nečekanou návštěvu během uvaření čaje máte i dobrůtku k čaji či kávě.

|Datum: 10:41 20.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.10.2014 12:46 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 82 Sdílení: 45 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.7.2016 10:01 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 113 Sdílení: 74 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.10.2014 13:27 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 113 Sdílení: 74 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.10.2014 14:27 zde <<<

|Datum: 07:37 29.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.10.2014 13:46 zde <<<

|Datum: 20:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 20 Sdílení: 23 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.4.2016 06:07 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 33 Sdílení: 58 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2016 08:24 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

TOPlist