Hledat

Ausburské řezy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 235 Sdílení: 196 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2015 15:42 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 183 Sdílení: 247 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.7.2014 15:34 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 219 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.3.2014 07:28 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 172 Sdílení: 199 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.3.2017 12:58 zde <<<

|Datum: 12:54 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 176 Sdílení: 133 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.6.2015 10:11 zde <<<

|Datum: 09:09 30.6.2015

5
5
Vyzeraju velmi luxusne. Vyzkusame

|Datum: 16:25 7.5.2014

Nic moc
2
Korpus je velmi suchý a drobí se. Náplň ujde. No ale zkusit se má vše. Už je dělat nebudu.

|Datum: 09:33 2.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 129 Sdílení: 180 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.5.2016 06:51 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 219 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.3.2014 07:28 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

Ausburské řezy
4
Dobrá buchta. Chutnější je druhý a třetí den.

|Datum: 07:50 30.3.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 257 Sdílení: 587 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.3.2016 16:33 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

TOPlist