Hledat

Babiččin žvýkačkový dort

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 38 Sdílení: 65 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.2.2016 12:46 zde <<<

|Datum: 22:28 28.2.2016

Ten znám
5
Super záležitost děkuji za připomenutí. Koupím dortovky a po mnoha letech zase udělám :-) jestě jednou díky

|Datum: 08:30 15.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 126 Sdílení: 115 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.9.2014 09:15 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Vynikající
5
Moc ho mám ráda.

|Datum: 20:02 14.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 123 Sdílení: 101 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 09:28 zde <<<

|Datum: 09:48 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 126 Sdílení: 115 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.9.2014 10:15 zde <<<

|Datum: 11:46 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 91 Sdílení: 60 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.2.2015 13:39 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 126 Sdílení: 147 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.9.2015 08:53 zde <<<

|Datum: 10:05 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 76 Sdílení: 51 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.6.2015 13:19 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 123 Sdílení: 102 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.10.2014 09:28 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 65 Sdílení: 57 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.10.2016 11:10 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

TOPlist