Hledat

Bábovka z mikrovlnné trouby - hotovo za 3 minuty

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 42 Sdílení: 90 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.4.2016 17:55 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 98 Sdílení: 111 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.4.2015 06:52 zde <<<

|Datum: 09:13 8.4.2015

Díky
5
Je rychlá, sice chutná trošku jinak, ale na sváču dětem když nic není honem po ruce super. Není to špatné chuťově to ne, jen je to jiné, takové gumovější konzistencí než klasická bávovka. Super díky

|Datum: 12:37 18.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 47 Sdílení: 66 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.7.2014 16:45 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Díky
5
Nechala jsem zchladnout a je krásná

|Datum: 20:20 13.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 47 Sdílení: 66 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.7.2014 17:45 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Ted jsem dodelala a super
5
Povedla se a je dobra dekuju

|Datum: 20:04 13.3.2014

TOPlist