Hledat

Banánky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 189 Sdílení: 268 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2015 18:34 zde <<<

|Datum: 10:57 8.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 188 Sdílení: 97 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2014 08:29 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 188 Sdílení: 95 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.12.2014 08:29 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 102 Sdílení: 63 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.12.2016 08:36 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 230 Sdílení: 282 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.11.2016 12:17 zde <<<

|Datum: 12:55 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 65 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.3.2016 08:05 zde <<<

|Datum: 15:16 10.7.2016

TOPlist