Hledat

Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cesta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 96 Sdílení: 93 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.9.2015 10:01 zde <<<

|Datum: 10:03 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 181 Sdílení: 127 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2014 16:55 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 151 Sdílení: 146 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 10:20 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Mnamka
5
Tohle je luxuska

|Datum: 08:11 21.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 183 Sdílení: 123 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2014 17:55 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 92 Sdílení: 69 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2017 09:27 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 120 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2015 12:00 zde <<<

|Datum: 09:44 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 152 Sdílení: 148 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.7.2014 11:20 zde <<<

|Datum: 07:39 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 164 Sdílení: 127 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.1.2015 10:44 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 189 Sdílení: 113 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.11.2014 09:06 zde <<<

|Datum: 09:24 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 188 Sdílení: 113 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.11.2014 09:06 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

TOPlist