Hledat

BE-BE řezy s čokoládou - nepečené, jednoduché a výborné

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 286 Sdílení: 268 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.12.2014 12:54 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 272 Sdílení: 316 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2015 17:45 zde <<<

|Datum: 08:11 12.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 398 Sdílení: 696 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 14:55 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 214 Sdílení: 240 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.8.2014 20:13 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Petra
5
Výborné doporučuji.

|Datum: 07:35 6.6.2014

velmi chutné
5
Velmi chutné

|Datum: 18:32 24.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 332 Sdílení: 818 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.8.2015 11:57 zde <<<

|Datum: 09:41 11.9.2015

10
5
Dobre

|Datum: 15:25 31.5.2014

nepečená buchta
5
Je opravdu vynikající...:-)

|Datum: 04:36 9.9.2014

vyborne
5
Jednoduchý, rychlý, výborný, díky za recept😊

|Datum: 16:19 9.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 286 Sdílení: 342 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 14:53 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 36 Sdílení: 33 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.1.2015 10:31 zde <<<

|Datum: 20:28 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 286 Sdílení: 339 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 14:53 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 398 Sdílení: 685 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2014 15:55 zde <<<

|Datum: 08:11 27.5.2015

10
5
Dobre

|Datum: 15:26 31.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 147 Sdílení: 321 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.3.2016 12:45 zde <<<

|Datum: 15:17 10.7.2016

Nebláznite, veď len Be-be keksy stoja 1,95 € ....
1
Nebláznite, veď len Be-be keksy stoja 0,65 centov....x3 = 1,95....ako sa chcete zmestiť do 1 € ???

|Datum: 15:27 4.9.2014

Super
5
Rychle a hooodne dobre��😊

|Datum: 14:46 6.11.2014

BE BE
5
fantastický

|Datum: 07:06 8.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 208 Sdílení: 436 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.1.2015 20:28 zde <<<

|Datum: 14:33 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 219 Sdílení: 227 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.9.2015 20:59 zde <<<

|Datum: 09:59 1.11.2015

Skvělé
5
Řezy se skvěle povedly, jsou rychlé a jednoduché :))

|Datum: 13:27 17.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 36 Sdílení: 33 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.1.2015 10:31 zde <<<

|Datum: 12:56 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 215 Sdílení: 240 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.8.2014 21:13 zde <<<

|Datum: 08:51 4.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 287 Sdílení: 660 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.5.2014 08:00 zde <<<

|Datum: 09:22 18.6.2015

Názor
2
Nepekl jsem ale podle mě je to opravdu hodně surovin... Už jen 3 balení BE-BE je dost peněz a ještě se k tomu přidá celý litr mléka... A ostatní :/ Podle chuti se to asi vyplatí péct ale pro vyprázdnění peněženky je to stejně dobré :P

|Datum: 15:59 18.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 287 Sdílení: 272 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.12.2014 12:54 zde <<<

|Datum: 11:48 19.4.2015

TOPlist