Hledat

Bezva polévka na neděli

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 13:11 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 9 Sdílení: 7 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.2.2016 10:19 zde <<<

|Datum: 22:30 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 13:11 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 15 Sdílení: 11 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.5.2015 09:12 zde <<<

|Datum: 11:46 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 16 Sdílení: 7 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 13:44 zde <<<

|Datum: 12:57 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.2.2015 10:35 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Krásná
5
Děkuji koukala jsem na web kde je tedy mnoho receptů jen já si s nimi neporadím a tak děkuji za tento přeložený do českého jazyka.

|Datum: 12:12 26.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 16 Sdílení: 7 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.10.2014 13:44 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

TOPlist