Hledat

Cappucinové vějířky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 165 Sdílení: 101 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 12:31 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 166 Sdílení: 100 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.11.2014 12:31 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 46 Sdílení: 56 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.12.2015 09:41 zde <<<

|Datum: 16:29 29.12.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 106 Sdílení: 90 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.12.2016 19:34 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 85 Sdílení: 34 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 14:38 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 85 Sdílení: 34 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2014 14:38 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

TOPlist