Hledat

Celozrnný chléb – vynikající klasika

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 57 Sdílení: 39 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.7.2015 08:30 zde <<<

|Datum: 14:56 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 12 Sdílení: 6 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 18:58 zde <<<

|Datum: 20:45 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 59 Sdílení: 44 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 19:02 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 12 Sdílení: 6 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 18:58 zde <<<

|Datum: 12:59 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 50 Sdílení: 47 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.3.2015 20:25 zde <<<

|Datum: 14:39 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 59 Sdílení: 44 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.11.2014 19:02 zde <<<

|Datum: 09:27 18.6.2015

TOPlist