Hledat

Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Česnek
5
Děkujeme celá rodina za Váš příspěvek. Pro nás velice zajímavý a také prospěšný. Nyní již víme mnohem více informací o česneku jako takovém a tím pádem máme možnost česnek užívat s vědomím všech jeho účinků. Za recepty také velké dík. Behdana s rodinou

|Datum: 21:41 25.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 20:08 zde <<<

|Datum: 20:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 143 Sdílení: 140 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 20:08 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 2 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 19:08 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 205 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2015 10:47 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

SUPER
5
Mnohokráte děkuji za přísspěvek. Receptíky super. Jana

|Datum: 12:48 26.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 142 Sdílení: 141 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.10.2014 19:08 zde <<<

|Datum: 13:00 23.3.2017

:-)
5
Kdyz jsem prispevek videla, rekla jsem si ze o cesneku vse vim. A ejhle ono nakonec jsem byla rada za receptiky, ktere na konci prispevku jsou a nakonec jsem se obohatila i o informce, ktere jsem nakonec vubec netusila. Diky

|Datum: 18:07 25.10.2014

TOPlist