Hledat

Cheesecake s bielou cokoladou a cucoriedkami

Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Ten by měli lidé opěvovat
5 1

Famózní nedá se slovy popsat ta nadherna chut tohoto desertu. Je delikatesní!!!!!!

|Datum: 16:30 12.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 69 Sdílení: 32 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 31.1.2015 20:01 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 73 Sdílení: 29 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.1.2015 23:24 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 91 Sdílení: 25 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 11:38 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 111 Sdílení: 59 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.9.2014 18:40 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 55 Sdílení: 22 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.6.2015 10:01 zde <<<

|Datum: 09:25 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 111 Sdílení: 61 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.9.2014 17:40 zde <<<

|Datum: 13:10 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4 1

To se mi líbí: 91 Sdílení: 25 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 11:38 zde <<<

|Datum: 13:10 23.3.2017

TOPlist