Hledat

Čokoládová trojka - nepečený chlebíček - a nejen to

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 195 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.3.2014 06:18 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 161 Sdílení: 160 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.1.2015 09:51 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 175 Sdílení: 241 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.11.2014 11:30 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Trojka
5
Je vynikající opravdu trojku miluju a nedam na ni dopustit

|Datum: 14:50 28.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 299 Sdílení: 294 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.11.2014 17:01 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 299 Sdílení: 297 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.11.2014 17:01 zde <<<

|Datum: 13:01 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 123 Sdílení: 223 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.8.2015 19:26 zde <<<

|Datum: 09:39 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 145 Sdílení: 125 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.11.2016 04:17 zde <<<

|Datum: 13:01 23.3.2017

Stojí to za vyzkoušení,vypadá to moc dobře!
5
Stojí to za vyzkoušení,vypadá to moc dobře!

|Datum: 21:34 18.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 145 Sdílení: 128 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.6.2015 12:00 zde <<<

|Datum: 08:08 12.6.2015

TOPlist