Hledat

Crostata alle fragole

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Vynikající
5
Tento moučník znám z Itálie a je můj zamilovaný, děkuji za recept.

|Datum: 17:09 28.2.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 52 Sdílení: 20 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.7.2014 20:29 zde <<<

|Datum: 13:02 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 56 Sdílení: 34 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.6.2016 10:54 zde <<<

|Datum: 15:20 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 80 Sdílení: 21 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 29.6.2015 08:30 zde <<<

|Datum: 09:08 30.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 114 Sdílení: 42 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2015 18:06 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 10 Sdílení: 10 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2014 20:34 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

.-)
4
Je dobrý, ale na mě moc složitý. Patlala jsem se v tom až hrůza

|Datum: 17:00 22.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 52 Sdílení: 20 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.7.2014 21:29 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 4 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2015 18:10 zde <<<

|Datum: 20:11 19.3.2015

TOPlist