Hledat

Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 22 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.3.2015 10:23 zde <<<

|Datum: 20:36 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 14 Sdílení: 9 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2015 20:47 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

peeling
5
Parádní, krásně zároveň promastí prostě super. Dík

|Datum: 19:37 15.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.7.2016 16:43 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.1.2016 09:51 zde <<<

|Datum: 18:33 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 0 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2015 20:45 zde <<<

|Datum: 20:47 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 12 Sdílení: 4 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 24.3.2015 10:25 zde <<<

|Datum: 20:36 24.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 5 Sdílení: 2 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.1.2015 20:45 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 13 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.7.2016 16:43 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

TOPlist