Hledat

Domácí máslo - v obchodě nekupuji

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Vynikající
5
Stará dobrá klasika, zkusila jsem a už také nechci jinak a tak jezdím také pravidelně pro mléko k jedné paní a je to velký rozdíl jak v mléce tak následně máslo. Díky

|Datum: 21:38 2.2.2016

Fanastické
5
Děkuji za recept, zkoušela jsem čajovku a je fantastické. Musím říci, že jsem dříve dělala máslo z kupované šlehačky a tohle je tedy opravdu rozdíl. Poctivé jako za dávných časů našich babiček. Není nad poctivé produktu z venkova, vyrobeneé pořádně postaru ručičkama. Díky moc moc už v obchodě nekoupím ani tvaroh, jogurt nebo mléko natož máslo. Kdyby jste měla Romčo recept na sýry tak by jsem do toho šla.

|Datum: 10:36 14.11.2014

vynikajici
5
Domaci maslo je nejlepsi dekuji za recept maslo je vynikajici

|Datum: 11:11 4.11.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 2 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 12:57 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 2 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 12:57 zde <<<

|Datum: 20:41 19.3.2015

máslo
5
Tak to je paráda. Krásné

|Datum: 12:34 8.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 2 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2016 19:50 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Super
5
Máme mlékomat kousek od nás, ale nikdy jsem to mléko nekupovala, ale když vidím co vše z toho jde vyrobit, tak si říkám, že to bude asi velký rozdíl od kupovaného. Dík za recept je to fantasticky popsané a fotky tomu dodají, že i já mám pocit, že se v tom vyznám a zvládnu to. A to už je co říct. Díky

|Datum: 16:56 8.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 40 Sdílení: 47 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.1.2017 12:38 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 78 Sdílení: 132 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2015 18:04 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 63 Sdílení: 96 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.1.2016 09:40 zde <<<

|Datum: 18:33 21.1.2016

Mňam
5
takové máslo dělávala moje prababička, úplně se mi sbíhají sliny. Tohle je máslo to pravé, nefalšované.

|Datum: 12:53 8.11.2014

Máslo
5
zajela jsem pro mléko do mlékomatu a nechávám zchadit aby jsem zítra nasbírala smetanu a pak se na to vrhnu, snad se mi také zadaří. Díky

|Datum: 20:01 8.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 49 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 12:59 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 84 Sdílení: 83 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.2.2016 20:24 zde <<<

|Datum: 22:30 28.2.2016

Máslo
5
Je vynikající, moc děkuji za recept. Mám možnost jen mléka z mlékomatu, ale jsem ráda i za něj. Marcela

|Datum: 11:55 8.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 96 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.11.2016 19:48 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 49 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2014 12:59 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Opravdu dobré
5
Opravdu to není složité a máslo je vynikající. Spotřebu neřeším, jelikož mi zbyde mléko a ještě Syrovátka do buchet. Paráda nebudu už kupovat máslo jen mléko

|Datum: 17:31 10.9.2017

Paráda
5
Tak tomu říkám máslo ;)

|Datum: 18:04 5.5.2017

vynikajici
5
Domaci maslo je nejlepsi dekuji za recept maslo je vynikajici

|Datum: 11:12 4.11.2018

Super
5
Máme mlékomat kousek od nás, ale nikdy jsem to mléko nekupovala, ale když vidím co vše z toho jde vyrobit, tak si říkám, že to bude asi velký rozdíl od kupovaného. Dík za recept je to fantasticky popsané a fotky tomu dodají, že i já mám pocit, že se v tom vyznám a zvládnu to. A to už je co říct. Díky

|Datum: 16:17 8.11.2014

TOPlist