Hledat

Domácí máslo - živočišné

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 73 Sdílení: 85 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.3.2014 09:43 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 4 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 14:56 zde <<<

|Datum: 20:15 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 73 Sdílení: 84 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.3.2014 09:43 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 99 Sdílení: 107 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.5.2014 10:47 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 8 Sdílení: 18 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2014 12:05 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 100 Sdílení: 107 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.5.2014 11:47 zde <<<

|Datum: 09:15 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 191 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.4.2015 07:51 zde <<<

|Datum: 10:27 2.5.2015

Doporučuji
5
Jednoduché a vyborne. Trvalo mi to celkem 10 minut. Na 500ml Smetany extra sleh 35% bylo 165 g másla.

|Datum: 22:15 12.3.2014

Dobře ty
5
2 x 200ml 40% šlehačka, půl skleničky syrovátky a 165g másla jako příspěvek níže. Do vánoc se má cena másla vyšplhat až na 70-80Kč za 200-250g, takže pro mě tento recept - jasná volba ;-)

|Datum: 13:12 21.9.2017

máslo
5
:* mňam!

|Datum: 05:46 18.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 4 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.11.2014 14:56 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Super
5
Je to jednuduché a ani to není drahé a výsledek no prostě nepopsatelná jemná chuť. Vyzkoušet se určitě vyplatilo

|Datum: 10:55 25.2.2014

fajn
5
Máslo výborné, jen teda z 2ks smetan 250ml jsem měla másla 160g, ale je to asi smetana od smetany. Jinak výborné.

|Datum: 12:34 6.3.2014

TOPlist