Hledat

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Tak super
5
Nedalo mi to a vrhla jsem se na to, děti vykrajují, tuhne to perfektně, minimum práce.

|Datum: 18:06 6.3.2015

Bezva
5
Super nápad, vše je zdravé, děti mají zábavu a ještě si smlsnou. Asi je to jako želé, takže i malý prcek nemá problém, bezva díky za tip.

|Datum: 17:12 6.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 2 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.3.2015 18:00 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 2 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.3.2015 18:00 zde <<<

|Datum: 20:52 19.3.2015

hrůza
1
Nedá se to a ta lež, že to je bez eček... radši si je koupím v obchode. Ty jsou aspoň k jídlu.

|Datum: 09:52 7.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 58 Sdílení: 48 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.3.2015 17:55 zde <<<

|Datum: 14:44 19.3.2015

Pan/paní Hrúza/ Hrůzová
5
Pane/ní Hrůza/Hrůzová, ano přesná definice je bez špatných éček :-) Jinak není pochyb o tom, že při složení popsaném v receptu, jsou tyto želé bonbóny jsou mnohem zdravější a výživnější než ty z obchodu. Vaše hodnocení i názor jsou opravdu hrůznéjen co je pravda, ale každý má právo mít na věc svůj pohled i názor. S Vámi rohodně nesouhlasím a přijde mi vaše hodnocení jako trollení. Jinak si kupte v obchodě a svým dětem si dávejte jen co je Vám libo. Zdravé výživě zdar.

|Datum: 20:38 7.3.2015

TOPlist