Hledat

Domácí nanuky ala míša

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 75 Sdílení: 53 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.7.2015 11:30 zde <<<

|Datum: 14:51 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 115 Sdílení: 86 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2015 04:16 zde <<<

|Datum: 14:42 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 177 Sdílení: 233 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.6.2014 19:18 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 55 Sdílení: 52 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.8.2015 09:10 zde <<<

|Datum: 09:45 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 102 Sdílení: 176 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.7.2016 09:20 zde <<<

|Datum: 15:21 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 2 Sdílení: 3 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2015 04:16 zde <<<

|Datum: 14:42 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 62 Sdílení: 70 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.7.2014 17:56 zde <<<

|Datum: 13:04 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 62 Sdílení: 71 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.7.2014 18:56 zde <<<

|Datum: 07:39 22.4.2015

Výborný nápad
5
Super recept, není nad domácí výrobu. Vše mám hned zítra udělám. Děkuji za receptík. Terezie

|Datum: 19:09 6.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 194 Sdílení: 160 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.4.2015 10:45 zde <<<

|Datum: 08:19 13.4.2015

Výborný nápad
5
Super recept, není nad domácí výrobu. Vše mám hned zítra udělám. Děkuji za receptík. Terezie

|Datum: 18:27 6.6.2014

Nanuky jou vynikajici
5
Dnes jsem je udelala, presne podle vaseho receptu a jak pisete je lepsi dat mene cukru a ochutnat. Polovinu jsem udelala s jahodami a nanuky jsem delala zihane, nektere bile a nektere cele jahodove a do nekterych jsem pridala jahody a do jinych zase banany. Pri vyndani z mrazaku jsem dala pod tekouci horkou vodu a sli i krasne vyndat. Jsou opravdu smetanove a dobre zadna brecka ledovata. Moc dekuji za perfektni recept na nanuky. Diky Klaudie

|Datum: 21:29 6.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 177 Sdílení: 233 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.6.2014 20:18 zde <<<

|Datum: 11:48 19.4.2015

TOPlist