Hledat

Dortíčky - nejen vánoční

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 303 Sdílení: 274 Počet komentářů: 6 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.9.2014 15:54 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 69 Sdílení: 57 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 27.2.2016 09:25 zde <<<

|Datum: 22:29 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 361 Sdílení: 725 Počet komentářů: 16 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2015 11:21 zde <<<

|Datum: 15:21 26.11.2015

Dokonalost sama
5
Moniko tak ty jsou parádní

|Datum: 14:55 3.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 139 Sdílení: 147 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.12.2016 20:42 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

dobry
1
Super

|Datum: 14:43 24.11.2014

Fantastické
5
Akorát jsem dodělala a jsou úžasné dík

|Datum: 10:16 3.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 390 Sdílení: 344 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 19:42 zde <<<

|Datum: 13:06 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 391 Sdílení: 342 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.11.2014 19:42 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 404 Sdílení: 755 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.11.2016 19:31 zde <<<

|Datum: 13:05 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 234 Sdílení: 172 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.12.2014 11:17 zde <<<

|Datum: 14:37 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 234 Sdílení: 174 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.12.2014 11:17 zde <<<

|Datum: 13:06 23.3.2017

TOPlist