Hledat

Eskymo řezy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 200 Sdílení: 200 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.11.2014 12:18 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 131 Sdílení: 40 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.7.2015 14:00 zde <<<

|Datum: 09:40 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 171 Sdílení: 234 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2014 16:36 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 148 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.8.2015 08:46 zde <<<

|Datum: 09:37 11.9.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 177 Sdílení: 66 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.6.2015 09:30 zde <<<

|Datum: 16:05 25.6.2015

Eskymo
5
Dnes jsem je udelala,sice nebyly tak krasne jako to vase, ale chutove bezvadny. Pavla z Loun

|Datum: 20:15 26.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 123 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.2.2015 10:15 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 142 Sdílení: 90 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.7.2015 18:39 zde <<<

|Datum: 14:36 13.7.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 141 Sdílení: 114 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.5.2015 12:21 zde <<<

|Datum: 07:43 10.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 176 Sdílení: 168 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2015 18:32 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 171 Sdílení: 235 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2014 16:36 zde <<<

|Datum: 13:07 23.3.2017

TOPlist