Hledat

Harlekýn

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 221 Sdílení: 130 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.6.2015 12:04 zde <<<

|Datum: 14:36 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 208 Sdílení: 231 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.5.2014 16:00 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

VeraK
5
Vyzkoušeno. Výborný.

|Datum: 13:13 8.5.2014

Andrea
2
Krém bohužel neztuhl ačkoliv postup byl dodržen. Asi záleží na druhu tuku, použitá Iva zřejmě není optimální.

|Datum: 14:12 23.9.2019

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 269 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.2.2016 10:24 zde <<<

|Datum: 22:19 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 50 Sdílení: 96 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.3.2016 09:09 zde <<<

|Datum: 15:23 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 139 Sdílení: 51 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2015 08:37 zde <<<

|Datum: 14:36 21.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 215 Sdílení: 149 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.2.2015 09:24 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 208 Sdílení: 231 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.5.2014 15:00 zde <<<

|Datum: 13:08 23.3.2017

TOPlist