Hledat

Hraběnčiny řezy se švestkami

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 173 Sdílení: 116 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.5.2015 13:10 zde <<<

|Datum: 09:26 21.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 119 Sdílení: 52 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2014 09:42 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 141 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.9.2014 12:46 zde <<<

|Datum: 13:09 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 118 Sdílení: 54 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.11.2014 09:42 zde <<<

|Datum: 13:09 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 140 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.9.2014 13:46 zde <<<

|Datum: 14:21 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 103 Sdílení: 99 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 08:41 zde <<<

|Datum: 13:09 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 103 Sdílení: 99 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 1.3.2014 08:41 zde <<<

|Datum: 09:16 18.6.2015

TOPlist