Hledat

Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 241 Sdílení: 293 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.11.2014 16:09 zde <<<

|Datum: 13:09 23.3.2017

Parádní
5
Díky je to velice inspirativní. Určitě vyzkouším.

|Datum: 14:28 11.6.2014

pletení těsta
5
něco jiného, jako pletení vánočky. :)

|Datum: 15:16 12.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 268 Sdílení: 584 Počet komentářů: 8 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.8.2015 08:51 zde <<<

|Datum: 09:45 19.8.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 2 Sdílení: 4 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.11.2014 15:42 zde <<<

|Datum: 13:09 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 241 Sdílení: 285 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.11.2014 16:09 zde <<<

|Datum: 09:23 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 299 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.6.2014 18:18 zde <<<

|Datum: 13:09 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 144 Sdílení: 248 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.12.2014 13:11 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.11.2014 15:41 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 2 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.11.2014 15:42 zde <<<

|Datum: 20:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 191 Sdílení: 301 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.6.2014 19:18 zde <<<

|Datum: 11:49 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 137 Sdílení: 181 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2016 20:22 zde <<<

|Datum: 15:24 10.7.2016

TOPlist