Hledat

Jablečná roláda podle Dagmar - jednoduchá a rychlá

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 39 Sdílení: 34 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2014 21:09 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

opravdu vynikající
5
Dělala jsem poprvé v životě sladkou roládu a opravdu je jednoduchá,rychlá a vynikající.Moc děkuji za super recept Jířa

|Datum: 19:05 6.3.2014

je moc dobra
5
Neni moc sladka a hlavne je to takove zdravejsi verze klasickych rolad diky podle vas tuhle roadu delam uz ponekolikate

|Datum: 17:35 2.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
1
To se mi líbí: 3 Sdílení: 6 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 1 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.2.2014 20:35 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Super a opravdu jednoduchá
5
Velice chtná a jednoduchá roláda. Opravdu vhodná i pro začátečníka jako jsem právě já. Děkuji Renata

|Datum: 14:58 28.12.2013

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 45 Sdílení: 32 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.11.2014 23:18 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 47 Sdílení: 37 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 22.5.2015 12:41 zde <<<

|Datum: 10:29 25.5.2015

Roláda
5
Díky jednoduché a není tam potřeba ani moc vajec.

|Datum: 15:31 12.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 39 Sdílení: 34 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.3.2014 21:09 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 39 Sdílení: 25 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.1.2015 11:06 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 45 Sdílení: 31 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 17.11.2014 23:18 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

TOPlist