Hledat

Jablečná roláda - výborná a bez tuku

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Výborná
4
Vláčná, jednoduchá

|Datum: 16:29 19.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 219 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.9.2014 09:16 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 194 Sdílení: 276 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.9.2014 12:03 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 170 Sdílení: 142 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 28.2.2015 09:26 zde <<<

|Datum: 14:36 19.3.2015

roláda
3
Dnes jsem jí pekla, dala bych do ní méně cukru .trochu mi nahoře POPRASKALA a když se otáčí na cukr dejte ho nejdřív na pečící papír at se Vám lépe zamotává. Já jsem vyzkoušela ale opakovat nebudu.

|Datum: 17:44 30.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 195 Sdílení: 217 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.9.2014 10:16 zde <<<

|Datum: 08:52 4.5.2015

Roláda
5
Včera jsem pekla a je moc dobrá.

|Datum: 08:06 12.9.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 153 Sdílení: 112 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.6.2015 17:30 zde <<<

|Datum: 09:17 30.6.2015

TOPlist