Hledat

Jablečný koláč s pudinkem aneb obrácený jablečník

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 129 Sdílení: 147 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2014 13:40 zde <<<

|Datum: 11:47 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 76 Sdílení: 139 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 4.3.2016 10:16 zde <<<

|Datum: 15:25 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 126 Sdílení: 134 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.5.2014 18:02 zde <<<

|Datum: 13:11 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 128 Sdílení: 147 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.6.2014 12:40 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 126 Sdílení: 134 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.5.2014 19:02 zde <<<

|Datum: 09:20 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 113 Sdílení: 79 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.2.2015 11:17 zde <<<

|Datum: 14:32 19.3.2015

Dobrý
5
Moc dobrý díky.

|Datum: 17:00 8.5.2014

TOPlist