Hledat

Jablečný krambl (crumble)

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 40 Sdílení: 22 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.1.2015 17:00 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
2
To se mi líbí: 1 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 2 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.3.2016 07:13 zde <<<

|Datum: 15:26 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 40 Sdílení: 23 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.1.2015 17:00 zde <<<

|Datum: 14:41 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 32 Sdílení: 27 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.3.2015 11:16 zde <<<

|Datum: 16:11 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 30 Sdílení: 40 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.3.2016 08:40 zde <<<

|Datum: 15:26 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 9 Sdílení: 9 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.3.2015 11:17 zde <<<

|Datum: 20:47 19.3.2015

TOPlist