Hledat

Jablečný linecký koláč naší babičky

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 101 Sdílení: 71 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2014 12:17 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 61 Sdílení: 55 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 18:00 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Výborný!
5
Výborná kombinace křehkého jemného těsta se šťavnatou náplní a s jemnou chutí. Čerstvě upečený- sqěle křehký, druhý den- sqěle vláčný (pokud ovšem zbyde). Neodolatelně provoní byt (prý vůně vánoc :-)) Vlašské ořechy v náplni- mmmmmmmmmm! Zařazuji, určitě vyzkouším s jinými náplněmi;-)

|Datum: 16:24 30.9.2014

Symfonie chuti
5
Tento koláč jsem zkusila a je opravdu moc dobrý. Zmizel během par minut. Je to opravdu taková tradiční česká kuchyně. Už nebidi péct jiný. S pozdravem Alžběta Jarovcová

|Datum: 14:56 28.12.2013

Neodolatelný koláč
5
Romanko, Vaše recepty jsou vždy perfektní a co hlavně žravé (-: tento koláč není vyjímkou. Naprosto luxusní záležitost.

|Datum: 10:35 25.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 143 Sdílení: 100 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 19:33 zde <<<

|Datum: 14:20 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 150 Sdílení: 95 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.9.2014 16:26 zde <<<

|Datum: 11:44 19.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 61 Sdílení: 54 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 26.7.2014 19:00 zde <<<

|Datum: 07:38 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 0 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.2.2014 19:57 zde <<<

|Datum: 20:10 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 143 Sdílení: 100 Počet komentářů: 7 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.10.2014 18:33 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 73 Sdílení: 66 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.2.2016 11:28 zde <<<

|Datum: 22:14 28.2.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 101 Sdílení: 69 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.3.2014 12:17 zde <<<

|Datum: 09:14 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 150 Sdílení: 93 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 18.9.2014 15:26 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 96 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 21.10.2016 18:03 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 106 Sdílení: 79 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.3.2015 18:21 zde <<<

|Datum: 20:32 24.3.2015

Moc chutný
5
Můj první koláč co jsem kdy upekla. Povedl se perfektně a chutnal i manželovi, který moc na sladké není. Zkoušela jsem také obdobu a to s višňovou zavařeninou a také je to velice chutné a doporučuji za mě i tuto kombinaci.

|Datum: 18:55 20.2.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 76 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.12.2015 16:46 zde <<<

|Datum: 10:46 8.12.2015

Úžasný
5
Výborný koláč, museli jsme se krotit,abychom ho nesnedli celý hned po upečení :-)

|Datum: 19:47 25.2.2018

Famózní
5
Dnes jsem pekla a je supr. Ukládám recept :-)

|Datum: 20:01 29.12.2013

TOPlist