Hledat

Jablko-ořecho-rozinková "Rychlejška"

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 83 Sdílení: 84 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.6.2014 10:30 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 160 Sdílení: 107 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.11.2014 18:51 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Super
5
Vyborna a rychla, díky za super recept :-) Lena

|Datum: 14:01 30.7.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 9 Sdílení: 0 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.11.2014 18:50 zde <<<

|Datum: 20:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 161 Sdílení: 107 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.11.2014 18:51 zde <<<

|Datum: 18:36 21.1.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 111 Sdílení: 94 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.5.2015 17:20 zde <<<

|Datum: 20:27 6.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 9 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.11.2014 18:50 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 83 Sdílení: 84 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.6.2014 11:30 zde <<<

|Datum: 14:34 19.3.2015

bombastická buchta.
5
Vynikající nemá chybu,je jednoduchá a výborná. :-)

|Datum: 11:46 10.7.2014

TOPlist