Hledat

Jablkové řezy Vlasta

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 149 Sdílení: 159 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 9.10.2015 19:35 zde <<<

|Datum: 10:28 1.11.2015

hodnocení
5
....jednoduchý a velmi chutný koláč....s ním nikdy nic nepokazíte....vřele doporučuji :-)....mňammmmm

|Datum: 20:52 15.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 89 Sdílení: 39 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 23.5.2015 10:10 zde <<<

|Datum: 10:31 25.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 106 Sdílení: 89 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 18:18 zde <<<

|Datum: 09:26 18.6.2015

Retro je super
5
Tradiční a trošku retro recept. Moje babička ho dělávala.

|Datum: 17:17 14.11.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 106 Sdílení: 90 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.11.2014 18:18 zde <<<

|Datum: 13:12 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 77 Sdílení: 78 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 17:47 zde <<<

|Datum: 14:38 19.3.2015

TOPlist