Hledat

Jablkový koláč se sněhem

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

děkuji
4
koláč je moc dobrý,ale těsto se rozpadá a musela jsem ho ve formě rozválet,bylo trošku tvrdé po upečení.pekla jsem v silikonové formě.

|Datum: 17:46 7.10.2014

Luxusní
5
Dnes jsem pekla, je opravdu rychly a lahoda :-) Díky za receptík :-)

|Datum: 16:32 7.10.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 88 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 12.12.2014 11:56 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

no nevím
3
Koláč jsem dělala dle návodu, jen o trochu déle pekla a musím říct, že korpus je zcela rozmáchaný i druhý den...jestli ty jablka nějak pustily šťávu??? něco jsem udělal asi špatně

|Datum: 12:49 18.12.2018

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 111 Sdílení: 117 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.3.2014 19:13 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

Výborný koláč !!!
5
Děkuji za skvělý recept. Koláč je rychle hotový a úžasně dobrý.

|Datum: 12:33 24.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 140 Sdílení: 131 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 6.10.2014 15:27 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 111 Sdílení: 117 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.3.2014 19:13 zde <<<

|Datum: 09:17 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 94 Sdílení: 78 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.1.2015 13:19 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 114 Sdílení: 97 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.1.2015 19:34 zde <<<

|Datum: 14:22 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 153 Sdílení: 79 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 30.5.2015 17:44 zde <<<

|Datum: 08:08 12.6.2015

TOPlist