Hledat

Jahodové rezy

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Nádhera
5
Jsou jako od profesionála

|Datum: 19:44 18.4.2014

jahodovy zakusok s tvarohom
5
v ingredienciach sa nikde nepise o tvarohu a v postupe treba pouzit tvaroh a o ake hrnceky sa jedna mozu byt aj pol litrove

|Datum: 16:48 12.5.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 169 Sdílení: 103 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.4.2014 16:45 zde <<<

|Datum: 14:30 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 205 Sdílení: 117 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 8.5.2015 09:31 zde <<<

|Datum: 09:14 9.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 120 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.7.2014 10:37 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 190 Sdílení: 120 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.7.2014 11:37 zde <<<

|Datum: 07:43 10.5.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 108 Sdílení: 53 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 2.6.2015 09:12 zde <<<

|Datum: 15:17 26.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 168 Sdílení: 103 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.4.2014 15:45 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

TOPlist