Hledat

Jahodovej muflak

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 81 Sdílení: 77 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 15.6.2016 10:57 zde <<<

|Datum: 15:27 10.7.2016

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 38 Sdílení: 22 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.7.2014 14:40 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 64 Sdílení: 41 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.6.2015 05:01 zde <<<

|Datum: 09:24 18.6.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 47 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 19:53 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 79 Sdílení: 46 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 19:53 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 38 Sdílení: 22 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.7.2014 15:40 zde <<<

|Datum: 07:39 22.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 5 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 19:54 zde <<<

|Datum: 13:13 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 59 Sdílení: 24 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 3.2.2015 13:15 zde <<<

|Datum: 14:35 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 8 Sdílení: 5 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 14.3.2015 19:54 zde <<<

|Datum: 20:32 19.3.2015

Muflak
5
Tento moučník je dokonalost sama. Nejdříve mě zaujal název a proto jsem se rozhodla to vyzkoušet. Ovšem ta dobrota co se za tím názvem skrývá, to je neskutečná lahůdka. Moc děkuji za receptík. Celá rodina ho milujeme a těšíme se na další jahodovou sezónu. Velké díky

|Datum: 10:54 16.7.2014

TOPlist