Hledat

Jahodový sen

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 120 Sdílení: 84 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 19.1.2015 11:19 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 74 Sdílení: 38 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 10.7.2015 18:30 zde <<<

|Datum: 14:36 13.7.2015

Nádherný
5
Jistě je vynikající.

|Datum: 14:24 25.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 149 Sdílení: 124 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.3.2014 15:21 zde <<<

|Datum: 13:14 23.3.2017

Rychlé a jednoduché
5
Dělám hodně podobný je to rychlovka což je dobré. Chutná dobře a děti milují.

|Datum: 12:41 26.3.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 179 Sdílení: 70 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 13.4.2015 13:00 zde <<<

|Datum: 07:09 15.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 150 Sdílení: 126 Počet komentářů: 3 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 25.3.2014 15:21 zde <<<

|Datum: 14:23 19.3.2015

TOPlist