Hledat

Jogurtové lívance

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

luxusni :-)
5
livanecky byly luxusni,diky za tento recept :-)

|Datum: 19:12 14.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 156 Sdílení: 84 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2015 07:15 zde <<<

|Datum: 11:30 16.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 287 Sdílení: 465 Počet komentářů: 5 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 20.9.2015 17:20 zde <<<

|Datum: 10:00 1.11.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 156 Sdílení: 84 Počet komentářů: 2 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 16.4.2015 06:15 zde <<<

|Datum: 13:15 23.3.2017

luxusni :-)
1
livanecky byly luxusni,diky za tento recept :-)

|Datum: 19:12 14.6.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 166 Sdílení: 118 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.6.2014 13:20 zde <<<

|Datum: 11:48 19.4.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
5
To se mi líbí: 166 Sdílení: 121 Počet komentářů: 4 Hodnocení: 5 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 5.6.2014 12:20 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

TOPlist