Hledat

Kapustový nákyp by Romča

Zobrazit recept
Napište vlastní hodnocení
  • Špatný
  • Vynikající

Stávající hodnocení

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 36 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.1.2015 22:22 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 9 Sdílení: 2 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2014 13:16 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Nákyp
5
Super, další varianta co s kapustou. Děkuji Romi

|Datum: 12:15 7.12.2014

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 36 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 11.1.2015 22:22 zde <<<

|Datum: 14:40 19.3.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 33 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2014 13:21 zde <<<

|Datum: 13:16 23.3.2017

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
4
To se mi líbí: 9 Sdílení: 1 Počet komentářů: 0 Hodnocení: 4 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2014 13:16 zde <<<

|Datum: 20:45 19.3.2015

Nákyp
5
Včera jsem ho zrovinka podle Vás Romčo dělala. SUper recepty máte. Díky

|Datum: 20:53 11.1.2015

Hodnocení dle fanoušků na Facebooku
3
To se mi líbí: 33 Sdílení: 11 Počet komentářů: 1 Hodnocení: 3 >>> Odkaz na příspěvek ze dne 7.12.2014 13:21 zde <<<

|Datum: 11:50 19.4.2015

TOPlist